Dr. Kapusi Miklós Antal, vezető ügyvéd, az ELTE Jogi karán végzett ügyvéd, aki a jogi diplomája mellett egy amerikai MBA (IMC-Ohio) képesítéssel is rendelkezik. Az elvárható társasági jogi, cégjogi és ingatlanjogi jogterületek mellett főleg pénzügyi-gazdasági ügyekben jár el magyar és külföldi ügyfelek részére. A Budapesti Ügyvédi Kamara tagja 1996 óta. Az utóbbi időben internet joggal, szoftverjoggal, logisztikával és energia joggal kapcsolatos (kockázati) tőke befektetésekkel kapcsolatban nyújtott jogi segítséget, segítette a befektető és a céltársaság megállapodását. Nemzetközi választottbírósági ügyekben rendelkezik tapasztalattal.

Angolul és németül is tárgyal. Üzleti irányú (MBA) tanulmányai főleg a start-up-okkal és New Economy-val kapcsolatos folyamatokra koncentráltak. Tevékenysége alatt számos céges ügyletben nyújtott ügyvédi szolgáltatást. Energiai jogi ismeretei által iparági tanácsadást és képviseletet vállal komplex team (jogi-gazdaság-műszaki) tagjaként. Reklámügynökségeket képviselt, miközben ingatlanjogi tapasztalata két évtizedes.

Utóbbi idők nagyobb projektjei:

  • Kültéri média cég felvásárláshoz nyújtott ügyvédi segítséget (cégjog, reklámjog, versenyjog),
  • Wellness hotel és golf komplexumának értékesítésében volt tevékeny a jogi oldalon (ingatlanjog, cégjog),
  • Megújuló energia projektek jogi struktúráját dolgozta ki osztrák ügyfélnek (energia jog, cégjog),
  • Biztosító érdekeltségeit segítette jogi tanáccsal (társasági jog, munkajog, Bit),
  • Vezető shopping-comparison portál eladást segítette holland holding felé (társasági jog, munkajog, nemzetközi adójog),
  • Jelentős belvárosi ingatlanprojektek hasznosítását vezényelte le (ingatlanjog, felszámolás, társasági jog),
  • Feltörekvő CRM cég akvizíciós előkészítésében nyújt eladói oldalon teljes jogi képviseletet (gazdasági jog, polgári jog, ÁSZF),
  • Magyar internet kommunikációs cég szerbiai terjeszkedésében vállalt jogi szerepet (gazdasági jog).
  • Megújuló energia termelési projektben részvétel és ipari hulladék feldolgozással kapcsolatos tanácsadás (energia jog).
  • Csomagolóipari termékek kereskedelmében piaci második szereplőt képviselt a teljes cégértékesítés során (cégjog, M&A, logisztika, tranzakció).

A fenti lista közel sem teljes és csak azokat tartalmazza, akik hozzájárultak – a törvényi keretek között – a közléshez.

 

————

 

Dr. Kovalcsuk András, ügyvéd, Európai Jogi Szakjogász. Főleg társasági jogi ügyekkel foglalkozik, hazai és külföldi magánszemélyek exkluzív magyarországi befektetéseit és peres ügyeit látja el. Alapos tapasztalata van munkajogi és kártérítési ügyekben.

Építőipari cégek is szerepelnek a portfoliójában.

Tapasztalt ügyvédként vállalati ügyfeleknek nyújt tanácsadást projekteknél és mindennapi tevékenységeknél. Jogi tanulmányait az ELTE-n végezte.

Önállóan és csapatban is képes dolgozni számos jogi területen. Elektronikus Aláírás, e-keresekedelem és a szerzői jogi felhasználási szerződések a szakterülete. Német nyelvtudásának köszönhetően a külföldi ügyfeleket segíti a magyarországi üzleti tevékenységekben.

Dr. Letanóczky Lotti, ügyvédi vizsgája előtt álló ügyvédjelölt, ELTE-n végzett.

Tehetséges rangidős hölgy-jogászunk cégekkel kapcsolatos általános ügyekben lát el képviseletet eseti szinten.

Tevékenységi köréhez tartozik a tanácsadás az Ügyvédi Iroda nevében a német és osztrák ügyfelek számára kiváló német nyelvtudásának köszönhetően.
Emellett angolul is folyékonyan beszél. Jelenleg az amerikai képviseleti irodánk alapításán dolgozik.

Dr. Poór Virág, ügyvédjelölt. Az elvárható gazdasági jogi és ingatlanjogi ügyfélkezelés mellett a telekommunikációs és médiajogi szakirányra összpontosít. Nagy ingatlan-fejlesztő cégtől került irodánkhoz. Angol nyelven tárgyalóképes, munkabírása kimeríthetetlen.