A budapesti székhelyű Ügyvédi Iroda főleg a cégjog, társasági jog, ingatlanjog és pénzügy területén nyújt segítséget magán és céges ügyfeleknek. Nyilván, az alapvető szerződésekben is segítünk (cégalapítás, adásvétel), de legszívesebben a befektetések, tranzakciók és projektek ügyvédi kezelésében veszünk részt. Az iparági megoszlás az ingatlantól az IT-ig, a gépipartól a szoftveriparig, a logisztikától a hotel-catering szakmáig, a pénzügytől az energetikáig terjed. A cégjogi kérdések az ügyleteknél hasonlóak, de mégis mindig egyénre szabottak. Ügyfeleink döntéseinél felmerülő jogi kérdéseket gyorsan válaszoljuk meg és 1-2 napon belül már indikáljuk a megoldást. A vitakezelő és gazdasági peres praxisunk jelentős.

Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk ingatlanjogi, kereskedelmi,- pénzügyi, gazdasági jogi, versenyjogi területen, tekintettel a vezető ügyvédünk szakmai tapasztalatára és üzleti tárgyú tanulmányaira is (MBA végzettség). Reklámjogban szerzett rutin reklámügynökségek képviselete kapcsán.

Budapesti irodánk központi elhelyezkedése (Andrássy út) az ügyfelek részére a könnyebb elérhetőséget szolgálja. Az iroda jelen formájában 2001 óta létezik.

Olyan megoldásokat adunk, amelyek Önnek kézzel fogható előnyöket jelentenek, hasznot hoznak vagy megvédik Önt a jelentős veszteségektől.

Cégek átvilágítását vállaljuk (due diligence) és a szerződési rendszert több nyelven is kidolgozzuk. Az ügyvédi iroda partnerei révén energiaipari és üzletviteli tanácsadásban is tud ajánlást adni megbízói részére. Valamennyi munkatársunknál alap a polgári jog, gazdasági jog, a társasági jog és a perjog ismerete.

A budapesti székhelyű Iroda ügyfélkörét elsősorban a kkv-k alkotják. Az elektronikus kereskedelem valamint a telekommunikáció terén értünk el sikereket szerződési struktúrák, ÁSZF-k kidolgozásával. Az ügyvédi iroda magas szintű szakmai kapacitást tud felvonultatni részvényjogi, ingatlanjogi, versenyjogi, energiajogi ill. kártérítési kérdésekben. A nemzeti vagyonról szóló törvények és rendeletek ismerete egy speciális területünk.

2015. évtől kezdve, ahogy a magyar jogszabályok lehetővé tették, jelen oldalakon meghirdettük a bizalmi vagyonkezelés szolgáltatásunkat eseti vagy állandó jelleggel.