Bemutatkozás

A budapesti Ügyvédi Iroda főleg a cégjog, társasági jog, INGATLANJOG és pénzügy területén nyújt segítséget MAGÁN és CÉGES ügyfeleknek, leginkább a befektetések, tranzakciók és projektek ügyvédi kezelésében. Az iparági megoszlás a pénzügyi szolgáltatóktól a ICT-ig, a logisztikától a reklám és médián keresztül az ingatlanfejlesztésii szegmensig terjed. Az ügyfeleink üzleti döntéseinél felmerülő jogi kérdéseket gyorsan válaszoljuk meg és 1-2 napon belül már indikáljuk a megoldást. A vitakezelő és gazdasági peres praxisunk jelentős.

Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk 1996 óta INGATLANJOGI, kereskedelmi,- pénzügyi, gazdasági jogi, -, versenyjogi területen; tekintettel a vezető ügyvéd szakmai tapasztalatára és üzleti tárgyú tanulmányaira is (MBA végzettség). Reklámjogban is évtizedes tapasztalattal rendelkezünk reklámügynökségek képviselete kapcsán.

Budapesti irodánk központi elhelyezkedése (Andrássy út) az ügyfelek részére a könnyebb elérhetőséget szolgálja a 2000. év óta.

Olyan megoldásokat adunk, amelyek Önnek kézzel fogható előnyöket jelentenek, hasznot hoznak vagy megvédik Önt a jelentős veszteségektől. Társaságok átstruktúrlásában nagy tapasztalattal rendelkezünk.

Cégek átvilágítását vállaljuk akvizíció előtt és a szerződési rendszert több nyelven is kidolgozzuk. Az ÜGYVÉDI IRODA partnerei révén könyvvizsgálati' és tanácsadási szolgáltatást is nyújt megbízói részére. Valamennyi munkatársunk tapasztalattal rendelkezik a polgári jog, a társasági jog és a perbeli képviselet ellátása terén.

A budapesti székhelyű Iroda ügyfélkörét elsősorban a kkv-k alkotják. Az Elektronikus kereskedelem valamint a telekommunikáció terén értünk el sikereket szerződési struktúrák, ÁSZF-k kidolgozásával. Az ügyvédiiroda magas szintű szakmai kapacitást tud felvonultatni tőkepiaci,- ingatlanfejlesztési,- energiajogi, versenyjogi, kártérítési ill. szabadalmi területeken.